forbiddentought.blogg.se

Mitt liv med ADHD,asperger och personlighetsstörning

Glittrande värld

Publicerad 2013-10-31 11:40:53 i Allmänt,

Vart inget tal om ect. Känns rätt skönt ändå. Men fick medicin höjning. 
 
Så nu har jag concerta 54 mg, sertralin 150, cisordinol och abillify 10 mg på morgonen. Sen abillify 10 mg vid 2 och concerta 36 mg. Sen har jag kvar min kvälls medicin 2 propavan vid 8 och min cisordinol.  Sen vid 9 får jag 2 imovane. Så det är rätt mycket mediciner men jag står iallafall upp och försöker ta mig framåt :-) 
 
 
Målade mina naglar idag med masa glitter
 
 
 
 
 

När man inte kommer fram

Publicerad 2013-10-31 10:17:01 i Allmänt,

Försöker desperat hitta nya vägar till att må bra. Medicineringen jag har hjälper mig att stå upp men inte mer än så. Så jag har tagit upp med personalen om ect.. Men man hör så mycket negativt om det. Jag vill bara få må bra. Har varit nere nu sen november och jag mår fortfarande skit..

Tro på livet

Publicerad 2013-10-31 08:12:43 i Allmänt,

Ny dag nya möjligheter. . 
 
Idag händer det nog inte så mycket. Skippade frukosten imorse får bara ångest av att äta. Ska försöka få i mig lite blåbärs soppa. 
 
 
 
Jag börjar om varenda dag. Försöker vara det dom vill att jag ska va men när jag somnar om natten har jag glömt om jag själv mår bra
 

Att orka stå upp

Publicerad 2013-10-30 19:46:00 i Allmänt,

Att klättra upp igen efter man har fallit till botten är svårt. Man försöker greppa det man får tag på men man misslyckas.. jag försöker hålla mig stark, försöker lita på att vården och dom andra runtomkring kommer kunna fixa ett boende åt mig . Men fram tills dess har jag ingen kontroll.. utan jag tar kontrollen över maten istället. Men jag försöker.. det är det ända jag kan göra att försöka om och om igen. 
 
 
Jag har varit där förut, jag är inte rädd..

Förbjudna tankar

Publicerad 2013-10-30 19:31:00 i Allmänt,

 Livet är ett ständigt kaos. Just nu ligger jag inne på en sluten avdelning sen juni. Någon gång i mitten av sommaren blev jag hemlös och psykiatrin har satt lpt (lagen om psykiatrisk tvångsvård) så jag inte kan skriva ut mig själv. För sist jag skrev ut mig tog jag en överdos och hamna på intensiven i respirator..
 
 
Har du bett om hjälp och ingen vill hjälpa?
 
 
Just nu känner jag för att ge upp, försöker få hjälp av vården då jag har tappat all konroll över maten. Jag äter alldeles för lite och om jag äter så behåller jag inte maten men det ända dom säger åt mig är att sluta spy! 
 
 Jag vill leva för dan och inte låta natten sluka mig nå mer. 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela