forbiddentought.blogg.se

Mitt liv med ADHD,asperger och personlighetsstörning

Positivt

Publicerad 2013-11-06 08:50:00 i Allmänt,

Vårdplaneringen gick över all förväntan.. När det stod klart att öppenvården inte kan erbjuda mig en tät öppenvårdskontakt utan bara kunde erbjuda mig en timme varannan vecka eller om jag hade tur så kunde det bli en gång varje vecka! Ett ända stort skämt hur det fungerar inom psykiatrin..
 
Beslutet som vart då var att jag behöver en bra behandling och jag kunde inte få det genom öppenvården så nu ska dom kolla efter ett behandlingshem. En stor sten har lättat för jag vet ju själv att det är det jag behöver. . 
 
 
Så nu får jag vara kvar på psyk tills dom hittar nåt. Vart av med mitt enkel rum igår då det kom in en äldre tant som satt och skrek att hon absolut inte kunde dela rum. Men förhoppningsvis ska hon hem idag så jag får tillbaka mitt rum :-) 
 
 
 
Idag blir de en slapp dag i sängen med en bok!
 
 
 
 

Blir man utskickad

Publicerad 2013-11-03 09:09:00 i Allmänt,

Nervös, orolig ich smått ångest. Imorgon ska vi ha ett andra vårdplanerings möte. Dom håller på och kollar upp boende till mig. Tydligen vill dom hitta nåt tillfälligt boende till mig där jag befinner mig medans vi väntar på att LSS i stockholm har hittat boende. Men jag blir så ångestfylld just nu. Vill inte att dom bara ska skicka ut mig härifrån förens jag har blivit lovad en bra öppenvård.  Och ett boende där det finns personal.
 
För vad händer om jag börjar må dåligt när öppenvården är stängd, vart ska jag då vända mig?! 
 
Vill inte behöva sätta mig på en buss och ta mig till psykakuten.. 
 
Har tagit upp frågan om behandlingshem men det verkar inte som om det är ett alternativ.. Börjar fundera på att dom vill att jag ska misslyckas.
 
Känner just nu att hag är hellre kvar på en sluten avdelning medans vi väntar på stockholm istället för att bara skicka ut mig till ett tillfälligt boende. 

De man vill ha

Publicerad 2013-11-01 12:35:29 i Allmänt,

Maten idag har gått sådär mitt mående är sådär börjar tröttna ordentligt att ligga inne på psyk. Men har lovat mig själv att jag måste ta tag i de här med maten om jag ska orka må bra.. Så tänkte gå iväg till ica sen handla färska hallon, lite sallad och sen kanske nåt mer :-) 
 
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela